Fabrica de prelucrare tabla

[slideshow id=3]

AL…ZN…..simbolurile aluminiului şi zincului, topite în proporţii aproape egale pentru a fi utilizate la placarea tablei de oţel cu un strat metalic de o strălucire unică, strat format din AL=55%, ZN=43,4% şi o proporţie mică de Silicon=1,6%, ce împreună se armonizează perfect cu oţelul.

REZULTATUL? O combinaţie între tăria oţelului, protecţia oferită de zinc şi stabilitatea conferită de aluminiu, un produs care respectă atât mediul înconjurător cât şi frumuseţea naturală a oţelului:

ALUZINC
Garanţie 20 ani
De peste 25 de ani, ALUZINC îşi demonstrează rezistenţa remarcabilă la coroziunea atmosferică.
Aluminiul protejează interiorul de oţel, creând un scut între suprafaţă şi atmosferă. Această barieră de aluminiu este foarte stabilă, stratul de oxid de aluminiu care se formează la suprafaţa fiind insolubil în majoritatea mediilor externe.

Zincul conferă aceeaşi protecţie ca în cazul oţelului galvanizat.
Întrebuinţări
1.Acoperişuri: un acoperiş sigur, durabil, frumos şi economic
2.Tavane: creează un suport hidrofug pentru un tavan plat;
3.Pereţi: dă interiorului un aer luminos şi atrăgător datorită strălucirii nuanţei sale argintii naturale;
4.Învelişuri metalice: are calităţi ignifuge, nu emană gaze toxice şi nu este inflamabil;
5.Secţiuni înguste: material preferat pentru acest sector datorită rezistenţei naturale la coroziune, fără vreun tratament anti-coroziv.

S.C. RUSTRANS S.R.L. direct importator şi unic distribuitor Arcelor – LIDER MONDIAL PE PIAŢA DE PROFIL, deţine o secţie de producţie pentru tabla ALUZINC, oferind la cei mai înalţi parametri:
– Tablă plană
– Tablă cutată
– Accesorii din tablă îndoită, de înaltă precizie, executate cu ABKANT